Uw (t)huis

Uw huis, uw thuis. Een kostbaar bezit waar u zuinig op bent. Uw woning verdient het om van binnen en buiten goed onderhouden te worden. Daarom kiest u met Wieggers uw Schilder voor de professionele schilder met passie voor vakwerk.

Buitenwerk strak in de lak
Al het houtwerk aan uw woning, denk aan kozijnen of de gevel, heeft periodiek onderhoud en een schilderbeurt nodig. Hierdoor blijft uw woning mooi en langdurig beschermd tegen alle weersinvloeden.
Regelmatig onderhoud garandeert niet alleen het behoud van uw woning, maar bespaart u op termijn onnodige kosten. Wieggers uw Schilder komt graag bij u thuis voor een inventarisatie, een duidelijke prijsopgave en indien gewenst een onderhoudsplan.

Uw interieur beter uit de verf!
Binnen kiest u voor wooncomfort: uw eigen interieur ingericht naar uw stijl en ideeën. Hierbij kunnen materialen en kleuren bepalend zijn voor de sfeer die u wilt creëren. Met professioneel schilderwerk en wandafwerking zorgt u voor de perfecte basis zodat uw interieur nog beter uit de verf komt. Wieggers uw Schilder denkt graag met u mee en adviseert over trends, technieken en mogelijkheden.